faqs | Kwaliteit webdesign, webdevelopment en grafisch ontwerpen in Limburg - Bluzone V.O.F.

Waarom zou ik Bluzone inhuren, en niet gaan voor de goedkoopste?

Vergelijk het met als je een nieuwe auto gaat kopen. Waarschijnlijk zoekt u enkele auto dealers op, en gaat bij hen langs. Kom je bij een dealer met een pand dat bijna inzakt, rijdt u al gauw snel verder. Waarom zou u dat dan wel doen bij een website? Mocht u na het maken van een website nog vragen hebben, en het bedrijf blijkt niet meer te bestaan, daar heeft u ook niks aan.

Welke software gebruiken jullie?

Voor de design gebruiken we Adobe Photoshop en Adobe Flash Pro. De code word met de hand getypt en in principe is kladblok al ruim voldoende voor het programmeren van de code. Omwille efficiënte redenen wordt Aptana studio het meest gebruikt voor de programmatuur.

Waarom geen Frontpage?

Frontpage genereert heel veel code die enkel door Internet Explorer gelezen kan worden. Tegenwoordig verschijnen er steeds meer webbrowsers zoals Firefox en Google Chrome die een serieus marktaandeel beginnen te krijgen. Wij willen dat uw website bij iedereen wordt weergegeven zoals het hoort.

Wie wordt de eigenaar van een afgewerkte website?

U wordt de eigenaar. Nadat de betaling volledig rond is, is de website 100% eigendom van u.

Wat is een domein naam, en waarom heb ik het nodig?

Iedere website moet een domein naam hebben. Het domein naam is de website unieke adres op het internet.

Het domein naam van Bluzone is bijvoorbeeld www.bluzone.nl. Zonder dit domein naam zou u onze website niet kunnen vinden en bekijken. Daarom is het belangrijk dat u al nadenkt over de domein naam die u wilt gaan gebruiken.

Wat is hosting, en waarom heb ik het nodig?

Als u een domein naam heeft. Dan moeten ook de bestanden van uw website beschikbaar zijn op het internet. Het beschikbaar maken van uw bestanden op het internet word vaak door een host gedaan. Het is ook aan te raden uw website bestanden bij een hosting te plaatsen omdat de hosting vaak over een zeer snelle internet verbinding beschikken.

Hoeveel veranderingen kan ik aanvragen voor het design concept?

Voor het concept zoveel u wilt. We willen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Nadat u het concept heeft goedgekeurd vragen we onze normale uurtarief voor het aanpassen van het design.

Kan ik veranderingen aanvragen na het goedkeuren van het concept?

Natuurlijk kan dat. Na het instemmen met het concept vragen we een vergoeding gelijk aan ons normaal uurtarief voor de wijziging.

Welke soorten garanties biedt Bluzone aan?

We garanderen volledig ons ontwerp op designer fouten, en bugs in de software worden altijd kosteloos herstelt.

Welke proces stappen worden doorlopen bij het maken van een website?

We hebben een 5 stappenplan.

Stap één - Neem contact met ons op.

Stap twee - Er volgt een intake gesprek waaruit blijkt wat uw wensen zijn en welk doel het product moet hebben.

Stap drie - Nadat het concept is gemaakt wordt er een bijeenkomst georganiseerd, waarbij we het concept bespreken. Mogelijk kunt u op dit moment nieuwe ideeën inbrengen.

Stap vier - U heeft het concept goedgekeurd en wij gaan aan de slag. Zodra gedeeltes van de website klaar zijn worden deze op onze testserver gezet, zodat u de voortgang live kan volgen.

Stap vijf - De website is klaar, en gereed om gelanceerd te worden.

Zodra de website klaar is, kan ik dan zelf wijzigingen aanbrengen aan mijn website?

Dat kan, door middel van ons CMS kunt u gemakkelijk zelf de pagina's bewerken.

Moet ik zelf opletten wat ik upload in het CMS?

Ja. Als we uw website lanceren zorgen we ervoor dat er geen auteursrechtelijk materiaal op uw website staat, of dat u de toestemming heeft deze te gebruiken. Plaatst u nadien zelf auteursrechtelijk materiaal op uw website, dan kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Bluzone Background